torsdag 13 oktober 2011

Jag uppskattar livet!

Såhär ser det ut hos mig just nu. lite tråkig bild pga blixten. Jag har det asmysigt!

Ligger i sängen sedan en halvtimme tillbaka! Har precis kollat klart på Sex and the city o druckit upp mitt kvällskaffe! Ja, jag dricker kaffe såhär sent. Om jag inte gör det blir jag knäpp o kan inte sluta tänka på kaffe! Beroende!? Sex and the city är det bästa som någonsin gjorts enligt mig. Det finns inget program som jag älskar så mycke. Har nog sett varje avsnitt minst 10 gånger, men tröttnar aldrig! När jag gick i skolan la jag mig alltid i sängennpå mitt rum direkt jag kom hem o kollade avsnitt till sent in på natten. Kanske en ri,lig förklaring till varför jag inte var i skolan så mycke som jag borde!?

På senaste tiden har jag kommit att uppskatta kvällarnanensam en hel del. Förr kunde jag gråta när Teddy åkte till jobbet för attbjag hatade att vara ensam. O inte tala om när Amanda skaffade pojkvän o slutade vara min nattsambo! Då trodde jag att världen skulle gå under. Jag trodde att jag skulle dö varje natt. Det var verkligen så illa. Nu uppskattar jag det. Jag kan kolla på vilket program jag vill, surfa, dricka kaffe i sängen mm. När Teddy är hemma  blir det mest Discovery. Jag behöver nog inte säga mer. Något som också är positivt är att jag kommit att fullkomligt älska helgerna, att ha Teddy hemma 2 nätter är då ren lyx! Vi uppskattar dom så mycke att vi sällan är i säng innan ett på natten. Älskar man något mycke vill man ju ta tillvara på det :)

I helgen blir det slit i lokalen. Min partner (som Carro presenterade mig som när jag följde med henne på dagis, fröken blev häpen, haha) och hennes karl har varit väldigt flitiga i veckan, så nu är det våran tur att knega i helgen! Det är inte mycke renovering kvar nu kan jag meddela. Våran lokal är nu färdig till den grad att vi till och med börjat shoppa inredning! Som vi längtat! Igår tog vi en tripp, BARA jag och Carro till Malmö. Vi köpte tyg till våra möbler, massa inredning till lekrummet och lite annat smått och gott! Det gick en herrans massa pengar kan jag lova. Men vi vill kunna lägga pengar på det som är absolut viktigast för oss, vårat fina barnrum! Jag vet själv, att det viktigaste för mig är att Li trivs på ett ställe, och jag tror nog att det är så de flesta föräldrar resonerar! Det var en underbar dag i Malmö. Skönt att bara vara vi, kunna titta i lugn och ro, välja precis de grejer vi vill, och köpa det! Renoveringen har påverkats väldigt mycke av våra killar, för det är det dom kan! Inredningennär vår del, det vi kan! Jag klagar inte, nej jag är helnöjd!

onsdag 12 oktober 2011

Gnäll o skryt!

Min lilla loppa har vart på bättre humör idag, iallafall på förmiddagen! Efter vilan var hon i stort sett tillbaka till samma pip o gnälltjej som de varit efter hon blev sjuk! Jag håller på att bli galen, Li likaså! Hon har börjat med en ny grej nu, som jag först skrattade åt när hon börja! När hon blir sur dunkar hon huvudet! Hon dunkar allt, soffan, soffbordet, golvet o väggar! Lägger sig oftast plattfall på golvet o vrålar! Hur fan vänjer man bort ett sånt beteende? Blir man arg blir hon arg, tar man upp henne får hon ju som hon vill o blir helnöjd o allt är liksom glömt! Idag gjorde hon det när Teddy o hon var o handlade! Jag vill verkligen inte att Li blir betraktad som en bortskämd unge som skriker när dom inte får som dom vill! Jag gissar på att det bästa är att ignorera så kanske det "växer" bort?

Nu har det blivit nog med gnäll, blir deprimerad! Samtidigt som lus är en surpuppa ena sekunden är hon världens goaste andra sekunden! Hon är så rolig ju! Härmar allt man säger, pekar o vet exakt vad hon vill! Smart är hon med, tar våra mobiler o ska sätta i laddaren! Hon drar med sina små fingrar o låser upp vilken mobil som helst, går till skafferiet, pekar o säger - kaka! Haha. Världens duktigaste lilla tjej!

tisdag 11 oktober 2011

Revolutionerande

En dag då inget vettigt blivit gjort har passerat! Vi har inte ens varit utanför ytterdörren om jag ska vara ärlig! Riktigt höstväder har Tyringe bjudit på idag, regn, blåst o kyla! Tände en massa värmeljus när det började mörkna, det bästa med hösten är enligt mig inn
emyset, ,ed alla ljus, filtar o värmen (som vi idag saknade när vi gick upp, sviiiinkallt!) Dagen förgylldes med ett besök av bästa Frida! På senaste tiden har vi varit duktiga på att ses!

Jag har med andra ord inte så mycke vettigt att säga idag! Tänkte isället tipsa om världens bästa produkter för håret! Jag har alltid haft problem med frissiga toppar och poröst hår! Sen jag började använda mig av Revlons färgbomb och Moroccanoil har mitt hår blivit mjukt och glansigt! Färgbomben innehåller pigment som håller blont hår blont och mjukt. Nu slipper jag de gula tonerna för alltid, för jag kommer aldrig sluta använda det! Och moroccanoilen luktar som drömmar och gör håret glansigt o fint! Jag är helt förälskad!


söndag 9 oktober 2011

Helgen

Varför känns fredagen så nära måndagen med måndagen så långt ifrån fredagen? Hur skönt hade det inte varit med helg i veckorna o viceversa? Haha. Drömma går väl, men den som kom på det borde skjutas ;)

Våran helg har bestått av arbete i lokalen! Har hunnit måla de flesta cäggar en omgång, golvet i försäljningsdelen är lagt och avlopp/ vattenrören är dragna och färdiga nu! Vi kommer så himla långt när vi är där allihop! Li har världens bästa moster som passade henne igår, TACK!!! Vi har fått lida en del med kan jag lova! Jag råder alla att aldrig tapetsera med microlit (?) duk! Jag har aldrig fått så ont på huden någonsin. Det kliar, bränns och svider! Men nu är skiten klar o jag kommer då aldrig beblanda mig med det igen! Haha.

Nu tänker jag avsluta här med att berätta hur sjuuuukt mycke jag längtar efter att flytta! Med lite tur kommer vi kunna flytta redan i början av december istället för förste januari! Ah ma gad så skönt det hade varit!!!!