torsdag 14 oktober 2010

Babbel

Li har en period då hon sover dåligt just nu. Igår somnade hon først halv 12, før att sedan vakna lite efter tolv igen, och då ville hon absolut inte somna om! Så jag tog ner henne, gosade lite och sedan somnade hon i sin gunga vid ett igen. Då la jag henne i sin sæng och trodde hon sov. Jag la mig 5 minuter efter, då vaknade hon igen. Men det funkade med nappen och vi somnade båda två! Jag var helt yr nær hon vaknade senare igen, och tror att klockan var runt halv 5 då. Jag e helt slut, och borde inte hon också vara det? Vi sov vidare och vaknade runt halv 9 før att gå upp. Morgonen e verkligen Lis glansperiod. Hon e værldens gladaste bebis! Hon satt i sin gunga i ca. 2 timmar, sen somnade hon! Nu e hon vaken, men trøtt! Så snart blir det sængen før hennes del! På eftermiddagarna sover hon bra i ca 2 timmar, e vaken efter det, sover 20 minuter, vaken, sen lægger jag henne før natten! Innan kunde hon sova i 6- 7 timmar på natten, men nu ska vi vara glada om hon sover 3 timmar sammanhængande! Jag undrar hur længe detta kommer hålla på? Før jag e verkligen helt slut! På kvællarna ær jag så øvertrøtt att jag inte kan komma till ro! Puh, jag hoppas att valet att gå øver till ersættning hjælper henne att kunna sova fler timmar i rad, det behøver hon, OCH jag!

Att min blogg i stort sett bara handlar om Li och vad som førsigår hær hemma ær kanske inte det roligaste att læsa før vissa, men det ær min vardag nu, och jag ælskar det! Den dåliga sømnen ær det enda undantaget! Hon e så underbar min lilla tjej! Och att vara mamma e verkligen helt fantastiskt! Den førsta tiden efter førlossningen var tuff, och inte alls som jag væntat mig! Jag kan sæga som såhær, att bli mamma ær som att komma till skolan och gøra ett prov nær man inte varit på en enda lektion och precis lært sig læsa! Jag trodde att jag var førberedd, men ack så fel man kan ha. Men en sak e saker, man kommer in i den nya rollen så fort att man knappt hinner blinka! Nu kanns det som att jag aldrig gjort något annat, och jag vill ALDRIG gøra något annat heller før den delen! Nu hinner jag till och med duscha nær det behøvs, efter tre månader. Haha.


Och det har aldrig varit så fint har hemma som det e nu! Jag håller på att rensa i garderober, sorterar, tvættar mm. Det ær skønt att ha det fint runtomkring sig, man mår så mycke battre då!
Nu ska jag fortsætta att rensa och stæda skrubben!

Nystart!

Jag behøvde byta blogg. Den førra blev tråkig, och var så ful. Jag fick aldrig någon lust att uppdatera. Men nu, med ny och fin design ska det hela nog gå mycke mycke bættre! Ska bara få tillbaka den vanliga datorn, så att jag slipper blogga ifrån Teddys danska jobbdata, med konsiga bostæver! Haha.

Som jag skrev i den gamla bloggen: skriv gærna en liten kommentar så att jag vet att just du hængt med hit till min nya blogg! Det ær alltid kul o veta vem som læser, nyfiken som jag ær :)

Nu ska jag hælla upp en kopp kaffe och ringa min væn Caroline tænkte jag! Vi hørs sen!