onsdag 5 januari 2011

svammel svammel

Har haft en riktig mysdag här hemma, med Johanna på besök, och en pigg o glad bebis! Kaffe/ tee mys är alltid lika fint med en fin vän! Vart nere i byn med en runda, på rean i barnklädesbutiken! Handlade såå fina saker till Li! Nu ska vi snart åka till mormor på middag. Hade varit skönt med en hemmakväll, men ibland måste man ta sig ut och träffa släkten med! Alla vill ju träffa Li, och det förstår jag :) Hon har börjat med världens roligaste min nu!!! Rynkar näsan och visar tandköttet när hon ler! Och självklart tycker hon att det är skit kul när vi skrattar åt henne, så då gör hon det hela tiden, min lilla pajas! Ska försöka fånga det på bild!

Nästa vecka ska Teddy ligga ute o jobba igen. Hans ledighet har gått så jäkla fort denna gången (också!!?) Men nu är det snart vardag igen. Och nästa vecka ska jag hinna umgås med vänner, bada och så hoppas jag få hälsa på våra vänners nya bebis!
Är inte jätte taggad på att vara ensam med Li en vecka, speciellt inte om nätterna, eftersom hon är vaken varje timme o äter. Jag kommer vara ett vandrande lik om det inte hinner vända. Hon är nog så inne i sitt mönster nu, och van vid att äta hela nätterna. Kan man vägra ge mat 10 gånger om natten? Det kommer ju vara skitjobbigt eftersom hon inte somnar om utan mat, men för att få tillbaka de gamla rutinerna? Som det är nu äter hon 260 ml ersättning + en tetrapack som är på 200 ml. Det är ju inte mänsligt att äta så mycke under en natt? Då får hon ändå mat en stund innan hon lägger sig, plus en flaska välling!

tisdag 4 januari 2011

2011

Här hemma rullar vardagen på som vanligt. Lis förkylning håller nog äntligen på o ge med sig. Hon hostar betydligt mindre än innan, och näsan är inte alls lika snorig längre, tack och lov! Jag däremot har åkt på den värsta förkylningen jag varit med om! Just nu känns det som att huvudet ska sprängas i bitar! Men vi håller skenet uppe!
Li har börjat krångla om nätterna igen.. Inatt vaknade hon var o varannan timme och ville ha mat. Så mycke har hon aldrig ätit, inte ens som nyfödd! Jag blir knäpp om det fortsätter mycke längre. Men jag antar att hon är inne i en tillväxt period, hon fyller ju 6 månader nu till helgen. Så stor och fin, min lilla flicka. Nu är hon min vanliga bebis igen, om dagarna. Glad och busig! Hon är nästan omöjlig att hålla i, vill bara spralla och rulla runt hela tiden! Det är läskigt vad stor hon nu är. Några vänner till oss fick barn igår, en liten pojke! Tänk att det bara är 6 månader sedan Li kom till oss. Helt ny, så liten och ömtålig.

Nu ska jag gå och göra chokladpudding! Har en myskväll här hemma, (som varje kväll?) haha. Imorgon får jag finbesök, längtar!