fredag 28 oktober 2011

Hack o dagis!

Sitter just nu hemma i soffan med kaffe och tända ljus. Li är på dagis. Igår lämnade jag henne där 3,5 timmar själv, och hör o häpna det hade gått bra! Lillskrutt hade inte ätit något alls vid middagen, men hon sooov! Hon sov på madrass med massa andra barn i 50 minuter. När jag fick höra det blev jag alldeles tårögd! Att sova trodde jag skulle bli det kämpigaste av allt, men tydligen inte! Så skönt! Jag kan dock inte säga att det känns bra att lämna henne riktigt än. Både igår och idag grät jag när jag lämnade henne. Li grät också, men efter en stund hade allt gått bra, dock med både snutte o bappe, men det är okej i början! Det känns helt sjukt att jag sitter här hemma utan Li farandes fram o tillbaka. Ska bli skönt med helg nu, så vi får hämta oss från en jobbig vecka.


En sak som gör mig både förbannad och rädd, mitt facebook konto har blivit hackat både igår natt och inatt. Jag har bytt lösenord 4 gånger på 2 dagar, men det hjälper tydligen inte. Fan asså, det gör mig verkligen rädd. Ska det vara så enkelt för någon att göra intrång i någons privatliv?

onsdag 26 oktober 2011

Ingen direkt framgång, nej

Blev ingen succe idag heller, dagis alltså! Det gick möjligen liiite lite bättre än igår, men knappt nämnvärt! Tror ni Li sov? HAH, icke. Hon tyckte dock det var lajbans inne i sovrummet. Gick runt bland de andra barnen som skulle sova, klappade dom, kelade med dom och erbjöd dom nappen! Hon är ju verkligen skitkul ungen, när hon sätter den sidan till! Mesta delen av tiden var hon tvärtemot skitkul, no more said! Går det inte bättre imorgon får frökenlökens pappa ta över på fredag. Möjligheten finns ju att hon är såndär bara för att jag är med, mammagris som hon är. Ögonen svider av trötthet o ångesten över dagis tar över. Dags att stänga de blå!

Bakslag

Eftersom det gick så bra på dagis igår väntade jag miginget bakslag idag! Tji fick jag. Li har varit arg, envis och ledsen hela dagen. Dunkat huvudet i golvet, slagits mm. Varför det blev så vet jag inte, kan bero på att allt var upp och ned idag, med fotografering och 19 barn på avdelningen! Stackarn slängs in i något helt nytt, kanske inte så konstigt att hon blir stressad! Imorgon blir det en lång dag, och förhoppningsvis ska hon sova där för första gången imorgon med! Jag tvivlar på att hon kommer somna på en madrass på golvet bland massa andra barn. Men enligt fröknarna brukar det funka hur bra som helst efter ett par dagar! Vi får väl se imorgon. Jag är så trött i huvudet o ögonen går i kors nu. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite, och beställa födelsedagspresent till Teddy som fyller år på måndag. Hela 24 år :) Återkommer imorgon, om inte mitt huvud exploderat efter ännu en dag bland 20 sjövilda kids!

måndag 24 oktober 2011

Hallelulja!

Första dagen på dagis är avklarad! Det första Li gjorde när jag tagit av ytterkläderna var att trava rätt in bland alla barnen o flina o prata! Så jäääävla skönt! Ett tag tyckte hon det var väldigt jobbigt med alla större barn som skulle klappa o hålla hand med henne, men sen gick det bättre! Finaste kompisarna Liam och Noah går ju på samma avdelning, och Liam var såååå gullig vid Li, höll henne i handen när dom var ute, hjälpte henne lägga pussel och passade henne så ingen skulle vara dum! Mitt hjärta bubblade över av kärlek, finaste barnen! O fröknarna är underbara! Gud, vilken skön känsla. Att ha första dagen avklarad känns underbart! Justja, under sångstunden ställde Li sig i mitten av ringen o dansade järnet! Älskade underbara tokunge, min stolthet!

söndag 23 oktober 2011

Dax för dagis, ÅNGEST!

Imorgon börjar lillfisen på dagis- idag har jag huvudvärk. Kan inte sluta tänka på det. Min lilla loppa som varit med mig varje dag i snart 16 månader. Nu ska jag inte längre ha lyxen att spendera varje vaken sekund med min flicka. Någon annan ska ha ansvaret över henne o ha hand om henne. Usch, är det vanligt med sån här sjuk dagisångest? Alla säger till mig att Li kommer må såååå bra av det, men jag då? Får återkomma imorgon. Ska se Jersey shore nu, sen stänga de blå för idag. Imorgon börjar en ny era!