fredag 16 september 2011

Galet!

Helt sjukt vad statistiken här på bloggen skjutit i höjden de senaste dagarna.Det är skitkul att så många läser, men jag tycker det är lite läskigt att inte veta vilka alla är! Jag är rädd att skriva något opassande, och "fel"männsika läser det. Det finns de som inte vill en väl, så enkelt är det. Jag vill inte låta paranoid, men jag vet att det är så. Jag och Carro har fått en hemsida nu, och funderar på att starta en blogg där vi skriver om vårat Cafe nu innan och efter öppningen. Därför funderar jag på att byta blogg. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra än. Men om det blir så att jag bestämmer mig för att byta, säg då till om du vill hänga med på flytten, alltså få den nya bloggadressen.

Jag vill helt enkelt kunna skriva om allt, utan att behöva tänka på vem som läser och om det kan bli problem av det jag skriver! I dagens läge är det bara att googla på cafenamnet, så kommer min bloggadress upp direkt. Nej, så vill jag inte ha det.

Nu ska jag sova, känner mig lite hängig. Sista natten utan Teddy denna veckan, skönt!

torsdag 15 september 2011

Tacksamhet och framtidsvisioner

Jag är så sjukt glad och tacksam över all positiv respons vi fått efter reportaget i Nsk. Det är svårt att ta in allt och förstå vad som verkligen väntar! Längtar tills allt är klart och vi står där, färdiga att öppna vårat Cafe, som vi slitit med från grunden. Känslan att ha gjort allt själva är sjukt härlig. Jag är så stolt över allt vi gör, och över de som gör det möjligt! Utan våra nära och kära hade vi inte varit där vi är idag, det är en sak som är säker! Nu håller golvet på att läggas, sen ska två väggar upp, en toalett byggas och en herrans massa väggar målas och tapetseras. Det är ändå en bråkdel av det vi har kvar. Men snart återstår det roliga, att inreda o göra fint. Allt småpill och liknande. Guuud så fint det kommer bli! Nu ska jag kika lite på porslin och liknande. Jag har så mycke ideer och visioner, mitt huvud är fullt och det gör att jag glömmer lite för mycke. Dags att skaffa en kalender kanske? :)

måndag 12 september 2011

Självpepp och jävlaranamma

Imorgon börjar allvaret efter lite vila i helgen. Norra Skåne intervju vid 9, sen möte med leverantör vid 10. Imorgon ska även golvet börja läggas. Skönt att äntligen beslutat vad för golv och hur vi ska göra. Golvet har varit ett stort orosmoln för mig. Massa velande fram o tillbaka, men äntligen händer det något. Elen kommer snart att påbörjas och ventliationsfirma är bokad för en koll av vad som behöver göras. Jag längtar så otroligt mycke efter att få komma igång med allt inredande och pyssel, det roliga med andra ord. Men vägen dit är lång, dock lärorik. Vi har jobbat på så jäkla bra hittills, och det peppar mig att fortsätta. Snart är drömmen verklighet. Ett eget cafe, tillsammans med världens finaste vän. Att jag skulle stå där jag står idag kunde nog ingen gissat på för 2 år sen. Men jag tycker att det är ett bevis på att vill man, så kan man. Det gäller bara att ge sig fan på det, och kämpa. Blod svett och tårar har runnit, men det finns inget vi inte klarar av tillsammans!

Ett riktigt "självpepp inlägg" blev det. Tror säkerligen att vi kommer stöta på många hinde på vägen mot vårat mål, men det finns inget vi inte kan lösa! Nu måste jag sova, så att jag dels inte försover mig, och dels inte kan sminka över de mörka ringarna under ögonen.