tisdag 30 augusti 2011

Livets stora frågor

Sex and the city, det bästa program som någonsin gjorts om ni frågar mig, och det gör ninju för det är min blogg! Kvällens avsnitt handlar om "går detvatt få allt" Och det är ju en ganska svår fråga. När man får barn blir ens prioriteringar helt annorlunda (för de flesta?) Då hamnar andra relationer lägre ner. Vänner som kommer och går, kärlek som sprudlar ena sekunden men är som bortblåst nästa. Jag har svårt att förstå hur alla får allt att gå ihop. Det är säkerligen som en bergochdalbana någon gång, men hur gör man? Just nu är jag inne i en period med mycke som händer runt omkring mig, saker ska hela tiden flyta på och kunde jag så hade jag klonat mig! Jag ska vara en pigg och glad mamma, orka renovera, prata i telefon, gå på möten, åka dit och samtidigt vara en bra sambo! Det gör mig ont när inte allt går att lösa, och någon jag älskar blir lidande. Men A och O måste ju ändå vara att man har förståelse för varandra? Att det just nu "handlar mycket om mig"?

Bränna pengar och renovera

Jag hade precis så mycke att skriva om, sen tänkte jag på annat för en sekund o glömde hälften. Minnet är inte vad det borde vara. Kanske inte konstigt med tanke på hur mycke som rör sig i huvudet på mig just nu! Idag har jag och min kära kompanjon Carro varit i Helsingborg och shoppat inventarier för en herrans massa pengar. Men nu har vi allt som behövs i stort sett! Det är galet vad tiden går fort, samtidigt som den gärna får gå fortare ibland. När man kommit så långt som vi faktiskt gjort önskar man att allt var klart. Så som vi sliter nere i vår lokal (som kommer bli förbannat fin) kan det inte bli annat än bra.
Igår rev vi upp lite mer än 100 kvadrats golv, tre lager plastmatta, masonit, och något annat skit golv på ca 5 timmar! Jag har aldrig någonsin haft så ont i kroppen. Allt värkte, till och med fingertopparna gjorde ont! Men det vi hittade många centimeter under all skit var värt allt slit! Känner att allt jag skriver blir blurr, inget konkret kommer fram alls, så jag ger mig nu. Måste sova, för imorgon väntar ännu en fullspäckad dag med ännu mer renovering och antagligen en herrans massa samtal! Jag älskar att det händer saker i mitt liv!