onsdag 16 november 2011

Mittpunkt

Onsdag, mitten av veckan. Har spenderat dagen i lokalen, målat möbler, klätt om möbler. På söndag är det en vecka till "för-öppningen". Det brinner verkligen i knutarna nu. Hade vi inte behövt bry oss om allaandra hade jag varit lugnare, men nu är det elarbete, vvs o lite annat som måste bli klart, och det är upp till någon annan. Inget vi kan påverka, förutom tjatet om att det MÅSTE bli klart blabla! Det pirrar i magen när jag tänker på vart vi står idag.  Under resans gång har jag funderat mycke på hur det kommer kännas när vi väl ska öppna. Idag känns det ofattbart! Vi har en bit kvar, men kämpar mer än någonsin.Absolut minst 6 timmar om dagen läggs där nere. Fint blir det! Jag hoppas och tror att alla ni andra är lika spända på det slutliga resultatet som vi är! Nu kör vislutspurten!

måndag 14 november 2011

Passion & lycka

Imorse vaknade jag till när Teddy steg innanför dörren. Det pirrade till i min mage, precis sådär som när man är nykär ni vet? När han sen kom upp o la sig brevid mig i sängen kände jag mig trygg igen. Min fina älskling var äntligen hemma efter en lång helgs arbete! Jag har nog aldrig saknat honom som jag gjort denna gång. Men, jag tror det är nyttigt att vara ifrån varandra med. Så är det för oss iallafall, vi uppskattar alltid varandra mer när vi väl är tillsammans igen. Så idag är jag äntligen hel igen, och Li kan sluta tragga om pappa dagarna i ända!

Det är konstigt hur saker och ting kan vända så snabbt som de gör ibland. I helgen har allt känts hopplöst och trist, men idag har jag ny energi och ser positivt på framtiden. Passionen för att få klart vårat långdragna projekt "renoveracafeduo.se" börjar infinna sig igen. Nu är vi verkligen inne på sluttampen. Till nästa helg, julskyltningshelgen ska vi vara så pass klara att vi kan ha en liten smygpremiär! Äntligen kan jag säga det! Vi ska öppna dörrarna och visa upp allt slit och våra själar! För vi har verkligen lagt ner mycke jobb, blod svett och tårar! Jag är så stolt över det vi åstadkommit, tillsammans! Så, alla ni som läser och har möjlighet: Boka in den 27 november, då öppnar vårat Cafe Duo!