onsdag 28 september 2011

Dagis- CHECK!!!

Äntligen, ÄNTLIGEN har vi fått besked om dagisplats... Och vi fick på dagiset vi önskat!! Jag trodde verkligen att hoppet var ute, men tydligen så lönar det sig att vara envis o "ligga på" de högre hönsen! Inskolningsdatum har vi inte fått än, men det blir antagligen inte nästa vecka, men veckan där på! Så nu gäller det att börja fixa schema o köpa allt som ett dagisbarn behöver. Sjukt, våran lilla tjej ska börja på dagis! Det känns så långt borta! Hon är ju fortfarande min lilla bebis, haha. Vad behöver man egentligen köpa?
Vinteroverallen jag köpte från Mini a ture visade sig vara alldeles för stor. Den kommer hon kanske kunna ha till nästa vinter, med lite tur.. Suck, så tröttsamt! Men men..
Får se om vi kan komma iväg o handla lite till helgen, vill ha allt fixat så fort som möjligt! Älskling jobbar sista natten inatt, så vi har en långhelg framför oss! Jag hoppade av glädje när han berättade det idag :)


Hallihallå

Huvudvärken jag lidit av den senaste veckan ger inte med sig, men har dock varit lite bättre idag! Måste bli bättre på att dricka vatten, o se om det kan hjälpa något! Är trött på det nu. En annan sak som måste bli bättre är mina matvanor. Just nu är jag inne i en "oinspirerad" period.. Tycker inget är roligt med mat, vilket ofta slutar med skitmat. Så mer vatten bättre mat = mindre huvudvärk o magont!

En annan sak jag är inne på nu är shopping! Det går i vågor det där, o just nu är det extremt! Det finns ju så mycke fina höstkläder. O allt Li behöver är ju inte gratis, men guuud så kul det är! Har iallafall beställt lite saker från www.lyko.se till håret mitt. Lättare att hålla den ljusa färgen fin om man har bra produkter! O de för tillfället frissiga topparna ska bli mjuka o fina med hjälp av den omtalade moroccanoil! Vi håller tummarna. Lite kläder ifrån Hm dimper ner nästa vecka med (nu ekar det i plånboken) Tack o lov för löning, haha.

Imorgon får vi förhoppningsvis reda på om vi får dagisplats eller inte. Jag har ont i magen. Håll tummarna!

tisdag 27 september 2011

Huvudvärk, dagis och höstkläder

En lång dag är vad det varit idag. Har haft huvudvärk i stort sett hela dagen. Det är mycket som är jobbigt och tufft nu. Jobbigast av allt är hela dagisgrejen. Eftersom 2010 var ett riktigt babyboommår i Tyringe finns det ont om dagisplatser. Imorgon eller på onsdag får vi besked om Li får en plats på det dagiset vi vill eller inte. Har blivitnerbjuden en plats på ett dagis som jag absolut inte sätter henne på, och detbhar jag sagt sedan långt innan jag visste att det skulle bli såhär. Körde där förbi idag, och bara att se det gav mig ont i magen. Jag vägrar, även om jag verkligen måste ha in henne på dagis så sätter jag inte henne där. Li är mitt allt och jag vill känns mig trygg och nöjd med valet av dagis. Blir irriterad av bara tanken, så nu får det vara nog om det.

Imorgon blir det lite fix med diverse saker. Mitt hår ska tittas till (färgen har släppt sjukt mycke sen jag färgade det för ca 1månad sedan, måste fixas!!) Sen blir det antagligen en tripp till Newman bil. En tripp till Helsingborg kan komma på tal, men inget är bestämt ännu.

Måste tipsa om sjukt fina barnkläder! Www.zara.se har nog de absolut finaste barnkläderna just nu! Kikade igenom alla kategorier lite snabbt och jag hade lätt kunnat beställa minst 3 grejer från varje kategori! Lite höstkläder till lillan kommer utan tvekan få flytta in hemma hos oss!