lördag 14 maj 2011

Jobb och en pipig Lus!

Dagarna här hemma går fruktansvärt fort, och nu är det helg igen! Vi började dagen med en mysig frukost hemma hos mamma och pappa! Li var på sitt allra bästa humör (sällsynt de senaste dagarna) Sedan åkte vi till mormor för att hämta hem åkgräsklipparen! Vilken skillnad det är att klippa gräs med den! Eftersom våran tomt är på ca 3000 kvadrat tar det en herrans tid att klippa gräset! Men nu klipper T och är snart KLAR, på ca en halvtimme, knappt det! Allt som sparar tid och ger oss mer tid tillsammans är guldvärt!

Lusen sover och här sitter jag! Har haft besök av goda vänner precis, och nu väntar jag väl mest på att Li ska vakna för käk o lite pip. Hon har fyra tänder på g nu! Hon har verkligen jätteont vilket inte är så konstigt! Men det är bara att bita ihop o se glad ut, försöka roa fislisa och låta henne tugga på det hon vill! Får hon göra som hon vill är hon nöjd, annars inte! Humör? Knappt! Hon är lik mig :)

På måndag kommer min älskade Amanda hem ifrån sin studentresa i Spanien! Denna veckan har varit hemsk utan henne! Jag har sovit själv varje natt förutom natten till torsdagen då jag sov hos mamma o pappa. Jag hatar som bekant att sova ensam. Men nätterna har gått bra trots allt! Hemma hos mamma valde dock Li att somna vid 23 och vakna mitt i natten ca en halvtimme, sen för att gå upp vid 5 !!!!! Är man van vid att sova fattar man hur jobbigt det är! Fy bubblan! Sedan jobba 2 dagar denna veckan på det har inte varit nådigt! Och på tal om jobb så har jag nu 2 nya ställen som hört av sig o velat att jag skulle vikariera hos dom! Det är verkligen jätteroligt att få erbjudande om jobb bara sådär! Inte hade jag trott att jag skulle jobba på dagis! Det är nog de sista jag trodde, men gudarns vad kul det är! Denna veckan har jag visserligen varit på fritids. Det har nog faktiskt varit roligast hittills! Det är ju lite äldre barn, och dom är skitkul o vara med! Spela fotboll, basket, badminton, rita, spela kort mm är lite av det vi gjort! Jag som aldrig varit speciellt intresserad av sport (förutom simning) är uppskattad av barnen! Typ: WOOOW, spelar du fortboll, du är ju ASGRYM! Haha. Kul att vara uppskattad, även om dom är små :)

Som avslutning vill jag skriva till min Johanna! Kom hem ifrån Norge, du behövs här hemma!