torsdag 24 februari 2011

Vårfint!

Vilket härligt väder vi haft idag! +3 grader och strålande sol. Minus för blåsten, men hej, så länge det inte snöar, eller? Jag och Amanda har pulat här hemma hela dagen. Putsat fönster, strökit, hängt upp vita fina gardiner i köket, och tvättat! Är nog uppe i 6 maskiner tvätt bara idag! Men så blir det när man slarvar! Tvättberget i källarn var nästan högre än mig när vi började! Så nu ska det rensas ut i garderoben, och in med allt nytt! Blir nästan som en ny garderob när man inte tvättat på så länge!

Nu sitter jag ner för första gången idag (känns det som) Dricker lite kaffe och bara njuter! Teddy har åkt till jobbet för sista gången denna veckan! Jag blir lite pirrig i magen när jag tänker på att få ha honom hemma hela helgen! Allt har sina för och nackdelar, men om jag ska få välja en fördel med Teddys ständiga jobbande blir det att man verkligen älskar varenda stund utav helgen extra mycke, när han väl är hemma!

Föresten, idag gjorde jag egen mat till Li. Potatis och ångkokad lax med purjolök, dill och persilja! Nu kommer det bästa: HON ÅT DET! Min stora duktiga tjej accepterade hemlagad mat för första gången! Hon åt inte så mycke, men det måste väl bero på att hemlagad mat är mer mättande än burkmat? Hon höll på i fibbla med bitarna, tuggade och hade sig! Så söt, min lilla docka! Just nu far hon runt i gåstolen och är allmänt underbar! Att man kan älska någon så mycke! Min finaste lilla Li, min dotter!

tisdag 22 februari 2011

Klädpaket

Idag har jag hämtat ut ett klädpaket till Li, och ett till mig! Lis kläder beställde jag på Ellos hemsida. Ärligt talat visste jag inte riktigt något om deras kläder innan jag beställde, men testade ändå. En sak kan jag konstatera, de är STORA i storlekarna! Kläderna jag beställde i storlek 74 (som Li har nu) var gigantiska! En vårjacka beställde jag i storlek 80, och jag HOPPAS hon hinner växa i den tills det blir lite varmare! Men kläderna var självklart så himla fina! Mina kläder från HM, var underbara! En svart byxdress, skor och ett par fantastiska byxor (som var liiite lite tighta) kommer jag kunna knäppa utan problem snart eftersom jag tränar mina 3 dagar i veckan!

Li behövde lite mat så det blev till att handla en massa massa mat till lillfisen med! Jag är helt frälst i Hipps mat för barn! Allt är ekologiskt, och Li är tokig i just Hipps mat! Köpte en mild havregröt därfrån som Li slukade glatt nu ikväll med! Jag önskar att hon åt hemlagad mat också, för fy tusan vad dyrt det blir med endast burkmat! Hur gör ni andra med era barn? Äter dom burkmat eller hemlagad? Någon som har något kanon recept att dela med sig av kanske?

Nu ska jag titta klart på den hemliga miljonären. Har ni sett det programmet? Jag tycker att det är ett bra program, med ett fint syfte!

måndag 21 februari 2011

21 Februari

Sitter just nu hemma i soffan. Täcket har jag på mig, för här är så himla kallt! Vindarna har verkligen vänt i lilla Tyringe, och det blåser rätt in genom ytterdörren i stora hallen, vilket resulterar i ett svinkallt tv rum! Fy katten, nu hade det suttit fint med lite vår. Helgen var ju helt underbar gällande vädret. Vi hann med en tripp till Köpenhamn och Hellerup. Vi tittade på helt undernara hus, och drömde oss bort, både jag och Teddy! Liknande hus har jag aldrig sett i Sverige! Hade jag vunnit 100 miljoner hade jag utan tvekan köpt ett hus där!

Jaja, drömma kan man alltid! Veckan har gått fort, för fort! Teddy har varit hemma hos oss hela veckan, och det har varit så skönt! Li har verkligen trivts med sin pappa hemma! Och jag har fått gå och lägga mig tillsammans med min kärlek varje kväll. Det är lyx för oss, tro det eller ej. Innan ledigheten var han ledig tre dagar på en hel månad. Så en vecka tillsammans var precis vad vi behövde. Nu längtar jag till nästa semester, vilket kommer inträffa i sommar!

Li växer så det knakar. Kryper gör hon inte än, men står på alla fyra gör hon! Så söt med lilla rumpan i vädret. Hon har förstått att om man är en stor tjej sover man hela nätterna. Nu går hon och lägger sig mellan 21-22, och vaknar vid 9-10 första gången! Det är så underbart skönt att slippa ränna ut och in ur hennes rum för att mata/ stoppa in nappen flera gånger under en natt. Det gör ju också att jag orkar gå upp vid 7 för att hinna träna innan hon vaknar med! Just nu flyter allt på så himla bra!