tisdag 25 januari 2011

Kärlek



21

Dagarna rullar på som vanligt här hemma. Nätterna är helt underbara. Lillan vaknar först vid 6-7, äter lite, sen sover vi vidare till 11. Idag fick jag väcka henne 11.30. Helt galet! Men eftersom jag är en riktigt nattuggla, och sällan är i säng före 12 så klagar jag inte!

Helgen har varit både underbar och tuff. I fredags bjöd min älskling mig på bio i Kristianstad. Vi såg Svinalängorna. Den var verkligen hemsk. Det gjorde så ont i min kropp under hela filmen. Det är ingen film jag skulle vilja se om igen, men den är nog nyttig att se för alla. Det är hemskt att vissa verkligen lever på det viset, att vissa kan behandla sina barn så som de gjorde på filmen. Usch. Innan bion åt vi på McDonalds. Jag vet jag vet, dieten... Men jag tänker inte sluta leva bara för att jag vill bli smal. En dag som i fredags är nyttig att ha ibland. Men gud så ont i magen jag fick efteråt. Att chocka kroppen på det viset är ingen höjdare, men det tänkte ju inte jag på. Men det var inget som inte lite popcorn kunde bota :)

I lördags fick Teddy rycka in o jobba. Han åkte redan vid tre tiden, och kom hem 15 timmar senare. Det är verkligen kämpigt nu, med hans jobb. Han jobbar mer än någonsin, och vi ses så sällan känns det som. Men det är bättre att han har jobb, så det inte blir som förra vintern, när han fick vara ledig 4 månader utan lön, och utan sparade pengar. Denna vintern hade vi förberett oss på de värsta. Men dom sparpengarna kan vi nu fortsätta bygga på, och förhoppningsvis göra något roligt för sen! Jag och Li spenderade iallafall lördagskvällen hemma hos mamma och pappa. Det var bara vi fyra, och det var så himla mysigt! Det är sällan man är ensam med dom nu förtiden.

I söndags hade vi kalas här hemma, för mig. Vi var bara 15 stycken, lagom många! Jag har egentligen sagt att jag inte vill firas efter 20, men för mor och farföräldrarna betyder kalas allt, så jag fick snällt ställa upp och bjuda på lite fika. Fick en o annan slant, presentkort, klippning och hårfärgning, och blomma! Tack :)

Idag fyller jag år. Dagen kommer förhoppningsvis bli lugn, eftersom Teddy måste sova och sticker så tidigt. Men Amanda sover hos mig inatt, och har fixat en överraskning åt mig, som jag ska få på sängen imorgon, tillsammans med en shake :) haha. Så söt hon är!