torsdag 14 juli 2011

Husvagnsliv och annat kul

Efter två dagar i Sölvesborg tillsammans med Amanda och Li är vi nu åter igen hemma! Jag är så jäkla glad att ha möjligheten att ta med ut dit, för hon verkligen älskar det! Hon är verkligen ingen "svår" bebis min lilla tjej. Hon sover som en stock, minst sagt. Båda mornarna har jag fått VÄCKA henne vid 12 tiden, haha. Havsluft gör en sömnig tydligen :)

Vi har hängt i husvagnen, gått promenader, försökt plocka körsbär från toppen av träd, spelat kort i flera timmar och umgåtts. Det är alltid de spontana utflykterna som är dom bästa, helt klart!

Min stora älskling har fått vara hemma med vovven, och självklart jobbat. Men det är nyttigt att vara ifrån varandra lite, om så bara någon dag! Och veckan har gått så fort. Imorgon natt är hans sista jobbenatt, sen är det heöa fyra veckors semester som gäller! Det ska bli underbart att få vara tillsammans som en familj, äta frukost ihop, och bästa av allt, lägga sig ihop! Den största nackdelen med nattjobb är att jag alltid får lägga mig ensam. Det är de värsta jag vet, jag är en riktig chicken när de kommer till mörker. Har dock aldrig varit de innan jag fick barn. Men det är väl så, när man får barn förändras både ens vardag och en själv. En sak som dock aldrig kommer förändras är att jag är en riktig jäkla nattuggla! Amanda, Pontus och Nelly gick precis hem. Vi har suttit och spelat skitgubbe i flera timmar. Gissa vem som vann i stort sett alla gånger? Precis, jag :)

Imorgon blir det till att baka inför Lisens kalas på lördag! Får se hur mycke jag hinner. Har en hel att ta itu med imorgon, (eller hur Cajja?) haha. Och har jag tur får jag världens bästa bakhjälp på fredag, i form av en styck Fröken M!

Nej, nu ska jag kolla klart CSI, sedan måste även denna mamma försöka sova. Imorgon har jag en massa nya bilder att lägga in, både från de senaste dagarna och Lis ett års dag. För minns jag inte helt fel har jag nog ännu inte hunnit lägga upp dom!
Natti cybervärlden! (töntigaste hejdå:et jag någonsin skrivit?)

söndag 10 juli 2011

Juli helg

Nu har sista helgen innan Teddys semester passerat i ilfart, precis som alla andra helger. Vi har hunnit med en massa. Som sagt fyllde ju Li år i fredags, då var här folk till och från hela dagen, och igår hängde vi ute i det fina vädret, solade och badade. Li badade med mig i den "stora" poolen (som inte alls är stor egentligen) och körde en massa på sin fina nya BobbyCar! Hon fick så mycke fina presenter av alla, och än är det ju inte ens slut eftersom vi har kalas för henne på lördag! Måste börja baka allt som behövs nu, och bestämma vad de ska vara för tårta!
Men tillbaka till denna helgen som nu varit. Igår var vi på 70 års kalas hos min farfar. Jag hade gärna varit hemma, men det finns ju måsten, och jag hade blivit besviken om dom struntade i Lis kalas bara för att dom inte orkade. Så, där var vi igår, käkade exotisk planka mm, sen åkte vi hem vid 10 tiden. Idag har Carro varit här och vi har fixat en massa inför framtiden och liknande. Spännande, men hemligt! Nu orkar jag inte vara ute i värmen mer, så vi pausar inne. Li kryper runder som en tossing, försöker sno datorn ifrån mig och knappa på tangenterna som vanligt. Ett under att jag ens fått ihop till detta svamlet ovan! Nu är hon asförbannad så I have to go!