fredag 8 juli 2011

Ett år av lycka

Året som passerat har varit det absolut bästa i mitt liv. Sedan dagen för exakt ett år sedan har jag varit lycklig varje dag. Allt har inte alltid varit guld och gröna skogar, men varje dag har varit underbar och gjort mig till den jag är idag. Jag har fått tillbringa varje dag med den finaste tjejen i hela världen. Hon skänker mig sådan glädje att det gör ont i mitt hjärta bara av tanken. Tänk att just hon låg där i min mage i 9 månader och 10 dagar. Men nu har hon funnits hos oss ett helt år. Det bästa året i mitt liv. För exakt ett år sedan låg vi på Helsingborgs sjukhus med en nyfödd, perfekt liten flicka i våra armar. Li, du är det bästa som hänt oss, och vi älskar dig mer och mer för varje dag som går. Hur det nu kan vara möjligt att kärleken bara växer och växer.

Vi har haft en underbar dag med sång, paketer mys och bus. Får skriva mer om det en annan dag och lägga upp lite bilder, för idag orkar jag inte. Det är något med kameran med, så det går inte att lägga in bilder. Men den som väntar på något gott....

tisdag 5 juli 2011

Soliga tisdag!

Här hemma vaknade vi till liv vid 10 tiden idag av att odjuret på nedanvåningen skällde som en tok. Tur var kanske det annars hade vi kanske sovit än! Natten var bra, som vanligt! Jag hade lite svårt att somna, men det är inget ovanligt! Igårkväll tog jag tag i ett fotoalbum som jag börjat på till Li. Jag klistrade in ultraljudsbilder och inbjudningskortet till min babyshower blandannat! Inget får missas. Jag började skriva med en fin silverpenna, som tillslut gav upp! Den finaste sången i hela världen skrev jag in: Kärleksvisan! Jag tycker den är fantastisk, och varje gång jag hör den blir jag alldeles gråtfärdig! Självklart ska den vara med i Lis bok!
Nu ska jag ta och fixa till oss här hemma! Smöja in lillan med solkräm och klä på mig något anständigt. Får försöka leta fram någon gammal bikini eftersom min leverans ifrån Nelly FORTFARANDE inte kommit! Sjukt dåligt när det står 1-3 leveransdagar och jag beställde grejerna i.... tisdags måste de varit! Jaja, nu ska vi  cykla bort till Carro för lite skönt sommarhäng och bad!


En gammal bild på min böna då olika miner gladeligen visades upp! Några fagrare än andra, haha!



måndag 4 juli 2011

Våran helg och lite annat

I helgen bestämde vi oss för att, väldigt spontant, bege oss ut till min mormors husvagn i Sölvesborg! Vi har varit där en gång innan med Li, och det gick så bra då! Det kändes verkligen att vi behövde komma lite hemifrån! Om det gick bra med Li förra gången, så gick det förbannat bra denna gången! Hon la sig som vanligt mellan 8-9, och första morgonen fick vi väcka henne vid 10, sen andra morgonen väckte vi henne vid 11!!! Vi har verkligen livit bortskämda med helt underbara nätter och långa sovmornar! Jag klagar verkligen inte eftersom jag själv är en rikig nattuggla som sällan kommer i säng innan 12! Så tack Li, du är underbar ;) haha. Men tillbaka till helgen! Vi har haft det så underbart med en massa mys och vila. Jag och Kenzo fick lite tid själva medans Li och Teddy vilade i lördags. Vi gick ner till havet (hundbadet) och badade! Det är så jäkla kul att bada med honom, han älskar verkligen att bada! Hur trött och förbannad jag kan vara på honom vissa dagar så älskar jag honom av hela mitt hjärta, och hade aldrig klarat mig utan honom i vår familj! Han är väldigt intensiv och har så mycke energi att jag ibland kan tänka: Jag skänker bort dig på Blocket! Men ångrar mig alltid när han tittar på en sådär med sina puppy eyes! Knäppa djur! Iallafall, en helt underbar helg som gett mig nya krafter!


En helt annan sak. Ikväll hade jag och Li en riktig liten fight som får mig att bäva inför framtiden, typ när hon blir 14! haha. Hon är så fruktansvärt envis och ger sig sällan! Hon hade bestämt sig för att hon skulle pilla på datasladden! Hon får inte göra det, inte på några sladdar alls! Vi höll på i säkert 10 minuter! Hon drar i sladden, jag tar bort hennes händer och säger aja! 2 sekunder senare- samma sak! Hon blir vansinnig, lägger sig på marken och sparkar och slår med armar och ben! Sen samma visa igen, då får hon en knäpp på fingrarna! Blir ännu mer vansinnig och krokodiltårarna kommer fram! Hade jag inte tagit upp henne och gått bort med henne hade vi fortfarande hållit på! Ska det vara såhär nu? Fighter över en jäkla datasladd? Hon blir visserligen vansinnig för allt hon vill göra, men inte får! Hur kommer dom på det här med humör? Haha, var lär dom små liven sig det? Som jag skrev, jag bävar inför 14 års åldern!



Klättra upp och ner för trappen roade damen hela helgen!

En av alla underbara miner vi lyckats fånga på bild, haha. Lilla älsklingen!

Busunge

En pussglad tjej och en lycklig morsa som tar vara på alla underbara pussar som erbjuds,
 med eller utan tunga, haha!

Fundersam tjej! Tror hon är orolig för att få äcklig mat!

Pussas med nallen :)

Full fart!

Såja, ny vecka, då tar vi nya tag! Efter en toppen helg känner jag mig full med energi och laddad inför den kommande veckan som kommer innehålla både det ena och det andra. Men det som känns mest nämnvärt inträffar på fredag! Li fyller ett år! Gud, det är verkligen med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot fredag. Jag kan inte förstå att ett helt år tillsammans med världens bästa tjej har passerat! Den alldeles underbara och samtidigt väldigt jobbiga bebistiden är över nu, och kvar har vi en liten terrorist som hittar på en massa bus och kör slut på sin gamle mor fullständigt! Haha, men som dom allra flersta säger så blir det roligare för varje dag. Man har ju liksom alltid något att göra, och alltid någon att roa! Det tar verkligen aldrig slut! Så i veckan får vi helt enkelt fixa här hemma, köpa de sista presenterna och njuta av varandras sällskap! Lis pappa köpte en present till henne som levererades i slutet av förra veckan. Han kunde verkligen inte hålla sig och gav den till henne i torsdags! En New Era (om det ens stavas såååå?) keps, precis likadan som pappa skulle hon såklart ha! För er som inte visste det så har vi ju världens tuffaste tjej, och det var ju tvuuuunget att hon skulle ha en nästan lika tuff keps :) haha. Hon är så fin i den!

Se och njut av de kommande bilderna:

Kepesn vänd på "fel" håll, som pappa <3

Tuff tjej ska ha tuffa solbrillor!

<3

På promenad hemma hos mormor och morfar i Finja!